Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo Sound Clock Alarmo

Nintendo Alarmo zvučni sat - Buđenje u gaming stilu

Nintendo Sound Clock Alarmo je zabavni i interaktivni sat sa alarmom koji kombinuje funkciju budilnika s prepoznatljivim zvucima iz Nintendo igara. Ovaj proizvod nudi jedinstveno iskustvo buđenja uz omiljene melodije i efekte iz popularnih igara.

Interaktivne funkcije: Alarmo koristi senzore pokreta, omogućavajući ti da odložiš alarm pokretom ruke ili ga potpuno isključiš ustajanjem iz kreveta.

Zvučni efekti: Uključuje poznate tonove i muziku iz Nintendo igara, što čini buđenje zabavnijim.

Prilagodljivi alarmi: Mogućnost podešavanja različitih alarmnih tonova, omogućavajući korisnicima da biraju omiljene zvuke.

Atraktivan dizajn: U dizajnu se koristi estetika inspirisana Nintendo svetom, što ga čini sjajnim dodatkom za svaku sobu.

Raznovrsne scene: Možeš birati između 35 scena inspirisanih popularnim Nintendo igrama kao što su Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4 i Ring Fit Adventure.

Personalizacija: Poveži svoj Nintendo nalog i preuzmi dodatne scene iz igara kao što su Mario Kart 8 Deluxe i Animal Crossing New Horizons putem besplatnih ažuriranja.

Praćenje sna: Alarmo prati tvoje pokrete tokom sna i pruža podatke o kvalitetu sna.

Nintendo Sound Clock Alarmo je idealan za sve obožavaoce Nintenda koji žele da svaki dan započnu uz svoj omiljeni zvuk iz igara!

 

Karakteristika Vrednost
Kategorija Alarm satovi
Proizvođač Nintendo
Tema Nintendo