Blog
04.06.2024.
Autor: Branko Dangubić

TIEBREAK - KONAČNO ĐOKOVIĆ U TENISKOJ SIMULACIJI

Napokon je rekao DA!

 

Tiebreak video igra - zvanični keyart

Razvojni tim je kombinovao snage iz prethodnih igara kao što su AO Tennis 2 i Tennis World Tour 2, dodajući nove mehanike koje do sada nijesu viđene u teniskim igrama.

Tiebreak video igra - široki kadar teniskog terena

Tiebreak video igra - široki kadar teniskog terena

Za nas najvažnija vijest je da je Novak Đoković ušao u ovu tenisku simulaciju i to ne samo kao jedan od igrača, nego kao glavni igrač. Igrači mogu doživjeti njegove najveće trenutke kroz Đoković Slam Challenge. Ovaj mod igre omogućava igračima da rekreiraju i dožive stvarne pobjede iz njegove 17-godišnje karijere ili da prepisuju istoriju tako što će ga dovesti do pobjede na turnirima na kojima je bio blizu trijumfa.

Igra je trenutno dostupna u ranom pristupu na Steam platformi, što znači da igra nije 100% dovršena i da bi se mogla dalje razvijati na osnovu komentara igrača.

U ranom pristupu, igra sadrži brzi igrački mod, mod za više igrača i osnovne tutorijale. Početna verzija uključuje izbor od 12 licenciranih igrača, kao i ATP 1000 i WTA 1000 turnire.

Konačna verzija igre će sadržati respektabilan spisak teniskih igrača koji će uključiti preko 120 najviđenijih igrača poput Caroline Wozniacki, Aryna Sabalenka, Holger Rune, Carlos Alcaraz i naravno našeg Novaka, režim karijere, online modove, kreator igrača, kreator mjesta i još mnogo toga.

Tiebreak - Zverev u krupnom planu

Tiebreak - Zverev u krupnom planu

Igra će se naći u prodaji 22.08.2024. a tog datuma očekuju se (preorder je u toku):

PS5 TIEBREAK - Official game of the ATP and WTA PS4 TIEBREAK - Official game of the ATP and WTA XBSX / XBOX ONE TIEBREAK - Official game of the ATP and WTA PC TIEBREAK - Official game of the ATP and WTA dok se Switch verzija očekuje krajem godine: Switch TIEBREAK - Official game of the ATP and WTA

 

Slični članci

06.
Sep.
2024.
Focus on
Možda je igra malo drugačija od onoga što su fanovi očekivali, ali je činjenica da je sve više onih koji je igraju. Kako započeti i o čemu treb...
06.
Sep.
2024.
Vijesti/Najnovije
20 godina nakon premijere Shrek 2 i dalje ga obožavamo!
06.
Sep.
2024.
Vijesti/Najnovije
Anime su novi trend koji osvaja i mlađe generacije. Serije se pretapaju u igre ali je mali broj onih koje će vas oduševiti u potpunosti. Zbog toga vam...