Focus on
06.09.2024.

Osnovni vodič za Star Wars Outlaws

20 savjeta koje morate znati prije nego se zaigrate u galaksiji

Star Wars Outlaws je stigao!

Star Wars Outlaws je poluotvorena akciono-avanturistička njajnovija igra iz Star Wars univerzuma, koju razvija veliki studio i već privlači veliku pažnju uz naravno, podjeljenja mišljenja o novom projektu Massive Entertainment.  Ipak, kako nam se već dosta vas javilo da kaže kako im se igra dopada, red je da se malo pozabavimo igrom i damo smjernice onima koji žele da je igraju.

Koliko traje Star Wars Outlaws?

Priča o Kay Vess vas vodi  kroz razne planete u Star Wars univerzumu, i kako to uvijek radi Ubisoft, postoji mnogo toga za istraživanje, bez obzira da li pratite glavnu misiju ili ne. Za one koji imaju potrebu da igraju samo glavnu priču, igra Star Wars Outlaws će trajati otprilike 12-15 sati. Međutim, za igrače koji žele da istraže malo više, igra će ponuditi mnogo dodatnog i interesantnog sadržaja.

Za gejmere koji žele da pređu glavnu priču i istraže dio ili većinu sporednih misija, ali nemaju namjeru da sve završe baš 100%, igranje će uzeti između 16-25 sati njihovog vremena. Oni totalni zaljubljenici Star Wars serijala koji žele da istraže sve tajne igre, od četiri glavne planete do kockarskih mini-igara uz mnogo moralno sumnjivih likova koji nude nagrade za više nego upitne zadatke, kompletno igranje će trajati između 25-40 sati.

Lista misija u Star Wars Outlaws

Uvijek je dosta igrača koji vole da znaju koliko misija ih čeka prije nego što stignu do kraja igre. U Star Wars Outlaws, igrači će pratiti priču Kay i Nixa kroz 19 glavnih misija. Lista misija, približno hronološkim redom, je ovdje ali imajte na umu da će ponekad biti dostupno više misija u isto vrijeme, tako da redoslijed može varirati u zavisnosti od vašeg načina igranja. To već nije do nas!

  1. Beginnings
  2. Outlaws
  3. Crashed
  4. Underworld
  5. New Tricks
  6. False Flag
  7. The Wreck
  8. Hyperspace
  9. The Heavy
  10. The Safecracker
  11. The Droidsmith
  12. Gunsmith
  13. Breakout
  14. The Hive
  15. Viper
  16. Partners
  17. Jabba's Favor
  18. Legacy
  19. The Truth

20 saveta koje treba da znate prije nego što počnete da igrate

Star Wars Outlaws igra vas vodi na putovanja i istraživanja od svijetla Canto Bighta do sunčanih pustinja Tatooinea. Vaš zadatak je da pronađete talentovane stručnjake koji će vam pomoći da izvedete nezaboravnu pljačku. Kao što je i očekivano, neće sve ići po planu i biće tu nekoliko obrta. Evo 20 najbitnijih savjeta za ulazak u Star Wars Outlaws:

  1. Koristite Nixove sposobnosti u stealth sekcijama - Vaš vjerni ljubimac Nix, ima mnogo trikova u svojim rukama, mislim šapama. Tu je krađa, ometanje neprijatelja, otvaranje ventilacionih otvora i sabotiranje mehanizama...

  2. Razumijevanje stealth ciljeva - U stealth sekcijama obično postoje dva ključna zahtjeva: ne smiju vas primetiti ne smiju aktivirati alarm. Ako vas primjete, povratak na posljednji automatski snimljenu poziciju u igri je neizbježan.

  3. Kada sve ostalo zakaže, koristite pesnice - Ako nije striktno zabranjeno da vas primjete, ponekad je bolje jednostavno se fizički obračunati sa neprijateljima. Nije da ne prija!

  4. Bacta bočice će vas spasti, ali izbjegavajte udarce - Bacta bočice obnavljaju vaše zdravlje tokom vremena ali regeneracija se prekida ako vas neprijatelji pogode.

  5. Znajte koji metak koristite protiv određenih neprijatelja - Vaš blaster ima tri konfiguracije: plazmaion i snaga. Svaka od njih je efikasan protiv različitih neprijatelja.

  6. Oružja za podizanje su obilna, ali ih ne možete svuda nositi - Oružja koja podignete imaju ograničenu municiju i velika oštećenja, ali će ih Kay automatski odbaciti u određenim situacijama.

  7. Napunite svoj merač i oslobodite Adrenaline Rush - Kada napunite svoj adrenalin, možete aktivirati Adrenaline Rush, što vam omogućava da označite više ciljeva i eliminišete ih.

  8. Imperija će vas juriti u odnosu na vaš nivo traženosti - Ako napadate snage velike Galaktičke Imperije, vaš nivo traženosti će se povećati, a za vama će krenuti pojačanja.

  9. Istražujte planete i otključajte opcije brzog putovanja - Svaka planeta ima više naselja i lokacija za istraživanje, a otključavanjem tačaka za brzo putovanje možete brzo prelaziti sa jednog mjesta na drugo.

  10. Možete isključiti mini igre za otključavanje i seckanje - Ako mini igre postanu frustrirajuće, uvijek možete isključiti ove izazove u podešavanjima igre.

  11. Upravljajte svojom reputacijom prilikom interakcije sa frakcijama - U igri postoje četiri kriminalne organizacije sa kojima možete sarađivati, a reputacija kod njih donosi razne pogodnosti.

  12. Završite kampanju i glavne misije prije nego što pređete na ugovore frakcija - Fokusirajte se na glavne misije prije nego što započnete sa ugovorima frakcija kako biste izbegli gubitak reputacije.

  13. Obratite pažnju na bonuse setova oklopa i mogućnost transmografikacije - Nošenje kompletnog seta oklopa donosi posebne bonuse, dok funkcija transmografikacije omogućava promjenu izgleda vaše opreme.

  14. Otključajte sposobnosti regrutovanjem stručnjaka - Umjesto tradicionalnog sistema veština, u ovoj igri regrutovanjem stručnjaka otključavate nove sposobnosti.

  15. Prikupljajte podatke o svijetu i njegovim tajnama Prikupljanje informacija može vam otkriti lokacije interesantnih mjesta i pomoći vam u napredovanju.

  16. Saznajte koji Fatier ima prednost kroz obavještajne podatke - Obavještajni podaci vam mogu otkriti koji Fatier će vjerovatno pobjediti u trkama na određenim planetama.

  17. Provedite vrijeme igrajući Sabacc - Uživajte u igri karata Sabacc u glavnim gradovima i naseljima, gdje ćete imati priliku da se zabavite i možda osvojite nagrade. Uostalom, nije se bez razloga toliko pisalo o ubacivanju ove kartaške igre u novi Star Wars univerzum.

  18. Obratite pažnju na Nixove smicalice - Nix može pronaći skrivene staze i blaga tokom istraživanja, pa pratite njegove nagovještaje.

  19. Pazite na događaje poput Piratskih napada - Dok istražujete, možete naići na događaje kao što su Piratski napadi, gdje možete odlučiti da li ćete se uključiti ili nastaviti sa svojim ciljem.

  20. Sastavite Legende o Odmetnicima Outlaw Legends - U vašem dnevniku ćete pronaći tragove o skrivenim blagima i pričama o neuspjelim pljačkama, što vam može donijeti dodatne nagrade.

 

Unaprijeđenja

Šta je Speeder u Star Wars Outlaws i kako ga unaprijediti?

Speeder je vozilo koje dobijate čim se srušite na planetu Toshara - ili Tošara. Nakon što izađete iz svog broda, Trailblazer, morate se boriti protiv nekoliko bandita dok štitite mehaničara po imenu Waka. Zatim možete voziti speeder preko neravnog terena sve do grada Mirogana, gdje ćete pronaći sljedeći glavni cilj kampanje.

Unaprijeđenja za speeder možete dobiti kod NPC-eva poput Valith Nuulvys u Mirogani i Trellem Hobarchi u Jaunta's Hope-u. I druga naselja imaju svoje mehaničare. Samo pazite da imate potrebne materijale za nadogradnju.

Posebne nadogradnje za vaš Speeder

Ubrzo nakon toga, čućete glasine u Mirogana kantini o stručnjaku po imenu Selo Rovak, poznatom kao Mehaničar. Ako završite njegov lanac misija, otključaćete sposobnost Speed Boost, koja omogućava kratkotrajno ubrzanje vašeg speedera. Selo vam takođe može otključati Jump Boost, koji vam omogućava vertikalni skok da izbjegnete prepreke na putu.

Kasnije, na planeti Akiva, upoznaćete još jednog stručnjaka, NPC-a po imenu Temmin Wexley. Nakon što završite njegovu misiju, vaš speeder će moći da prelazi preko vodenih površina, omogućavajući vam da plovite do kopna usred Akivinog masivnog jezera. Ove i druge pogodnosti možete saznati u našem vodiču o lokacijama stručnjaka i njihovim sposobnostima.

Dijelovi i funkcije za speeder

  • Motor: Moll K-19 Power Generator - Standardni motor za osnovne performanse; unaprijeđenja poboljšavaju ubrzanje.
  • Upravljanje: Central Poise Steering System - Standardni sistem upravljanja sa osnovnom upravljivošću; unaprijeđenja povećavaju maksimalni ugao skretanja i odziv pri skretanju.
  • Oklop: Duralumin Chassis - Povećava otpornost na oštećenja.
  • Repulsor za sletanje: Standard Speeder Repulsor System - Unapređena varijanta smanjuje oštećenja pri tvrdim sletanjima i omogućava kratko ubrzanje za savršena sletanja.
  • Speed Boost: Speeder Boost (stručno otključavanje) - Unaprijeđenja povećavaju maksimalnu brzinu i smanjuju vrijeme hlađenja ove sposobnosti.
  • Jump Boost: Repulsion Blast Coil (stručno otključavanje) - Povećava visinu skoka pomoću Jump Boost sposobnosti.
  • Poboljšani Repulsor: Speeder Surface Repulsor (stručno otključavanje) - Omogućava speederu prelazak preko vodenih površina; nisu potrebna dodatna unaprijeđenja.

Kako unaprijediti svoj brod u Star Wars Outlaws?

Nakon što pobjegnete iz Canto Bight-a, Kay Vess se nalazi na brodu Trailblazer. Međutim, vaše pilotiranje neće trajati dugo, jer vaš svemirski brod doživljava nesreću na planeti Toshara. U narednim misijama tražite unaprijeđenja i nekoga ko bi mogao da ga popravi. Na kraju, nakon glavne misije Hyperspace, vaš brod će biti spreman za putovanje kroz hipersvemir, što vam omogućava da skočite do tri druge planete u igri: Kijimi, Akiva i Tatooine Kijimi, Akiva, Tatooine.

Posebna unapređenja za vaš brod

Za potrebe unapređenja broda u Star Wars Outlaws, najbolja opcija je da potražite Ship Mechanic NPC-je. Nalaze se u glavnim naseljima na svakoj planeti, a njihove radnje su prilično blizu mjesta za slijetanje, što je zgodno.

Što se tiče posebnih unapređenja, treba da odete na Tatooine. Tamo ćete pratiti glasine i tragove da biste sreli Jawu po imenu Teeka, koji je stručnjak NPC. Nakon što završite njegovu misiju, vaše brodske kupole će biti popravljene, pružajući dodatnu vatrenu moć vašem plovilu.

Dijelovi broda koji se mogu unaprijediti i njihove funkcije

  • Naoružanje:

    • Laser Cannons: Unapređenja povećavaju brzinu pucanja.
    • Rapid Fire Cannons: Oružje koje ispaljuje brze rafale u intervalima.
    • Plasburst Cannons: Napredni top koji može da se puni.
  • Lansirne naprave:

    • Missiles: Nanose štetu neprijateljima; unapređenja visokog nivoa omogućavaju zaključavanje na više ciljeva.
    • Torpedoes: Manje upravljivi od raketa, ali imaju veći radijus eksplozije.
    • Ion Missiles: Koriste ionsku energiju za onesposobljavanje neprijateljskih brodova.
  • Kupole:

    • Laser Turrets: Automatski pucaju na neprijatelje kada su aktivirane.
    • Ion Turrets: Ispaljuju ionizovane eksplozije koje mogu onesposobiti brodove.
  • Propulzija:

    • Sublight Engines: Povećavaju brzinu broda tokom putovanja.
  • Odbrana:

    • Deflector Shields: Unapređenja povećavaju kapacitet štitova.
  • Trup:

    • Duralloy Hulls: Poboljšana izdržljivost i dodata funkcija automatske popravke.

 

Nagrade u Star Wars outlaws

Kakve pogodnosti možete dobiti kada dostignete visok status kod četiri kriminalne organizacije u igri: Pyke Syndicate, Crimson Dawn, Hutt Cartel i Ashiga Clan? Evo objašnjenja i par instrukcija za pregovaranja, ugovore i maksimalno dobre reputacije.

Savjeti za povećanje reputacije

Ako želite da povećate reputaciju u Star Wars Outlaws, preporučujem da prvo prioritet date kampanji. Neke ključne odluke u kampanji mogu značajno uticati na vaš status kod određenih frakcija. Na primer:

  • Ključne odluke u kampanji mogu vas staviti na stranu jedne frakcije i ometati napore druge.
  • Neke misije vode u teritorije rivalskih frakcija. Ako uđete ili napadnete NPC-je tamo, smanjiće vam se reputacija.

Kada završite većinu glavnih misija i dođete do tačke bez povratka, tada je najbolje fokusirati se na reputaciju frakcija. Evo nekoliko dodatnih savjeta:

  • Nivoi reputacije u Star Wars Outlaws su: Terrible, Bad, Poor, Good, Excellent i Max.
  • Što je vaša reputacija viša, to su bolji benefiti: niže cijene kod trgovaca, slobodno istraživanje naselja, dodatni ugovori i vrijedne nagrade.
  • S druge strane, niska reputacija dovodi do viših cijena, zabrane ulaska u čvorišta, automatske neprijateljstva u naseljima i manje dostupnih ugovora. Na nivou "Terrible," frakcija može čak poslati ubicu da vas ukloni.
  • Možete prodavati ključne predmete frakcijskim prodavcima kako biste povećali svoj status kod njih.

Vrste ugovora i koje treba staviti na pvo mjesto

Frakcije u Star Wars Outlaws imaju nekoliko posrednika širom galaksije a oni nude nekoliko ugovora koje možete prihvatiti. Možete imati do tri ugovora po planeti:

  • Ako želite da otkažete ugovor, odaberite opciju "Manage." Ne postoje kazne za otkazivanje.
  • Ako pokušate da izvršite ugovor i ne uspijete, gubite reputaciju sa frakcijom koja vas je angažovala. Ako ova aktivnost uključuje krađu od rivalske frakcije i budete uhvaćeni, gubite reputaciju i kod frakcije koja vas je angažovala i kod one od koje ste pokušali da ukradete.
  • Možete odabrati ugovor koji želite da pratite putem Journal menija. Takođe možete pritisnuti odgovarajuće dugme da pokažete lokaciju na mapi ako želite da pronađete obližnju tačku za brzo putovanje.

Vrste ugovora frakcija:

  • Thief: Ukradite predmet od NPC-ja ili iz određene oblasti.
  • Infiltrator: Pronađite terminal i hakujte ga.
  • Enforcer: Ukradite teret iz neprijateljske teritorije.
  • Smuggler: Pokupite predmet i dostavite ga na određeno mjesto. Brzo putovanje nije dozvoljeno, tako da morate ići speederom. Neprijatelji će vas napadati putem.

Za najbolje rezultate pokušajte da prvo maksimalno povećate reputaciju jedne frakcije. Ako to nije moguće, Vi se trudite da budete u dobrim odnosima sa nekoliko frakcija, jer neki od ovih ugovora vode u teritorije rivalskih frakcija. Ako ste u dobrim odnosima s njima, možete ući u njihova čvorišta i naselja bez napada.

Nagrade reputacije frakcije Pyke Syndicate

  • Dobra reputacija: Blaster kozmetika: Imperial Coating
  • Izvrsna reputacija: Privezak/pribor: Pyke Syndicate Crest - Mala šansa da dobijete besplatnu granatu prilikom bacanja; paket materijala: Ship Parts Bundle.
  • Maksimalna reputacija: Oklop za grudi: Imperial Disguise Jacket - Znatno povećava sticanje adrenalina prilikom korišćenja Kay-ovog blastera; pojas: Imperial Disguise Belt - Obnavlja zdravlje za svakog neprijatelja poraženog korišćenjem Adrenaline Rush-a; čizme: Imperial Disguise Pants - Povećava preciznost prilikom pucanja iz kuka ili dok ste u pokretu; Kay blaster je superohlađen nakon Adrenaline Rush-a. Puni set bonus (3/3): Povećava sposobnost izbjegavanja detekcije od strane Imperijala; brže gubite Wanted nivoe. Nyx kozmetika: Imperial Chestbox.

Nagrade reputacije frakcije Crimson Dawn

  • Dobra reputacija: Blaster kozmetika: Crimson Reign Coating
  • Izvrsna reputacija: Privezak/pribor: Crimson Dawn Crest - Povećava sposobnost izbjegavanja detekcije; paket materijala: Speeder Parts Bundle.
  • Maksimalna reputacija: Oklop za grudi: Crimson Reign Tunic - Dobijate veliku količinu adrenalina prilikom izvođenja tihih ubistava; pojas: Crimson Reign Belt - Tihi ubodi obnavljaju zdravlje; čizme: Crimson Reign Trousers - Povećava brzinu kretanja u čučnju i tiše se krećete; povećava količinu adrenalina stečenog prilikom šunjanja blizu neprijateljskih patrola. Puni set bonus (3/3): Neprijatelji uhvaćeni unutar Smoke Bomb sada ponovo pune Stun Shot; pogađanje neprijatelja sa Stun Shot resetuje cooldown Smoke Bomb. Nyx kozmetika: Crimson Reign Satchel.

Nagrade reputacije frakcije Hutt Cartel

  • Dobra reputacija: Blaster kozmetika: Boonta Brawler Coating
  • Izvrsna reputacija: Privezak/pribor: Hutt Cartel Crest - Smanjuje štetu od napada hladnim oružjem; paket materijala: Blaster Parts Bundle.
  • Maksimalna reputacija: Oklop za grudi: Boonta Brawler Jacket - Povećava kapacitet municije za oružje za preuzimanje; smanjuje štetu od blastera i projektila; pojas: Boonta Brawler Belt - Povećava kapacitet za nošenje granata; povećava radijus eksplozije granata; čizme: Boonta Brawler Pants - Smanjuje štetu prilikom sprintanja i od eksplozija. Puni set bonus (3/3): Znatno povećava adrenalin stečen prilikom poražavanja neprijatelja; dobijate +1 granatu za svakog neprijatelja poraženog sa Adrenaline Rush. Nyx kozmetika: Boonta Brawler Splash.

Nagrade reputacije frakcije Ashiga Clan

  • Dobra reputacija: Blaster kozmetika: Kijimi Explorer Coating
  • Izvrsna reputacija: Privezak/pribor: Ashiga Clan Crest - Obnavlja deo zdravlja prilikom uboda hladnim oružjem i finišera; paket materijala: Blaster Parts Bundle.
  • Maksimalna reputacija: Oklop za grudi: Kijimi Explorer Jacket - Smanjuje štetu od blastera i projektila; povećava količinu adrenalina stečenog prilikom primanja štete; pojas: Kijimi Explorer Belt - Povećava kapacitet za nošenje Bacta Viala; potpuno obnavlja zdravlje nakon primanja smrtonosne štete; čizme: Kijimi Explorer Pants - Znatno smanjuje štetu od eksplozija prilikom čučanja, kotrljanja ili klizanja. Puni set bonus (3/3): Znatno smanjuje štetu kada ste na niskom zdravlju; poražavanje neprijatelja sa Kay-ovim blasterom dok ste na niskom zdravlju aktivira superhlađenje. Nyx kozmetika: Kijimi Explorer Scarf.

 

Kako otključati sve eksperte i sposobnosti u Star Wars Outlaws?

Uputstvo za otključavanje eksperata i sposobnosti u Star Wars Outlaws organizovano je prema redoslijedu u kojem smo ih susreli tokom igranja. Imajte na umu da možete putovati na tri druge planete nakon napuštanja Toshare, pa redosled u kojem srećete saveznike može varirati.

Nekoliko korisnih saveta nakon što regrutujete eksperte:

  • Svi eksperti se pojavljuju u meniju "Sposobnosti."
  • Njihovi portreti neće biti otkriveni dok ne prikupite informacije o njihovim lokacijama. Tragovi se automatski pojavljuju tokom igre, a početni korak je obično poseta kantinama gde možete čuti glasine.
  • Po završetku sporednih misija eksperata, otključane sposobnosti se pojavljuju u meniju. Da biste ih otključali, obično su potrebni sljedeći resursi:
    • Unikatne komponente i materijali - Pronađite ih na specifičnim lokacijama.
    • Zajedničke komponente i materijali - Kupujte ih od prodavaca ili ih nađite u kontejnerima.
    • Ciljevi - Zadatke poput prikupljanja kredita, zadatke za Nixa, poražavanje neprijatelja itd. Ovi zadaci nisu retroaktivni, pa ćete ih morati ponovo raditi.
    • Ostale sposobnosti - Neke veštine zahtevaju prethodno otključavanje drugih veština.

 

Lokacije i sposobnosti

Bram: Barmen

  • Lokacija: Canto Bight - Prvi ekspert kojeg srećete, a portret mu se automatski pojavljuje nakon bjekstva iz Canto Bighta.
  • Sposobnosti:
    • Brawling: Izvođenje niza udaraca u bliskoj borbi.
    • Lockpicking: Otključavanje vrata i kontejnera.
    • Fast-Talk: Odvraćanje neprijatelja kratko vrijeme.
    • Keep Talking: Proširivanje efekta Fast-Talk na sve obližnje neprijatelje.
    • Armored Undershirt: Povećanje maksimalnog zdravlja.
    • I Know Someone: Otključavanje ličnih zahtjeva od trgovaca.

Selo Rovak: Mehaničar

  • Lokacija: Toshara - Čuje se glasine o mehaničaru u kantini Mirogana, a zadatak uključuje platforming u vjetroelektrani.
  • Sposobnosti:
    • Speed Boost: Poboljšanje brzine speedera.
    • Speeder Jump: Izvođenje skoka sa speederom.
    • Treasure Hunter: Nix pruža dodatne tragove o skrivenim kontejnerima.
    • Smoke Bomb: Stvaranje oblaka dima za sakrivanje.
    • Scoundrel's Pouch i Outlaw's Pouch: Povećanje nosivosti za dodatne Bacta Vials i granate.

Aila Bren: Hakerka

  • Lokacija: Toshara - Nalazi se u bazi pod kontrolom Galaktičkog Carstva. Hakovaće kule da eliminiše Stormtroopere.
  • Sposobnosti:
    • Slicing Kit: Povezivanje sa naprednim uređajima.
    • Sneak Shot: Dodatna šteta pri skrivenom napadu.
    • Concussive Smoke: Dima sa efektom omamljivanja neprijatelja.
    • Sneaky Trap: Nix deaktivira alarmne panele.
    • Lightfooted: Smanjuje buku pri hodanju i sprintu.

Rooster Trace: Plaćenik

  • Lokacija: Kijimi - Srećete je u Kijimi Cityju, a zatim idete na Tatooine da koristite eksperimentalni Gatling top.
  • Sposobnosti:
    • I Like This Thing: +25% municije za oružje.
    • Sharpshooting: Povećava adrenalin pri head shotovima.
    • Loop Maneuver: Izvođenje 180-stepenog okreta sa Trailblazerom.
    • Top Roll Maneuver: Izvođenje 360-stepenog okreta za izbegavanje neprijatelja.

Temmin Wexley: Sakupljač

  • Lokacija: Akiva - Pruža nadogradnju za vaš speeder da prelazi preko vode.
  • Sposobnosti:
    • Hydrorepulsor: Omogućava prelazak preko vode sa speederom.
    • Electro-Shock Prod: Omogućava eliminaciju elitnih neprijatelja.
    • Ion Smoke Bomb: Dima sa jonskom štetom.
    • Assisted Scavenging: Nix pronalazi dodatne materijale i vrijednosti.
    • Scavenger's Footwear: Povećava brzinu kretanja dok ste u čučnju.
    • Survivor: Povećava maksimalno zdravlje.

Lando Calrissian: Visoki igrač

  • Lokacija: Akiva - Lando je regrutabilan ekspert,pomažete mu da povrati token u igri Sabacca.
  • Sposobnosti:
    • Plan A: Omogućava dvostruko izvlačenje u Kessel Sabaccu.
    • Plan B: Omogućava izradu Heavy Blaster Module.
    • Roll Maneuver: Izvođenje izbegavanja sa Trailblazerom.
    • Shoot First: Dodatna šteta pri prvom pucnju.
    • Ask Later: Povećava adrenalin nakon izvlačenja blastera.
    • Just Improvise: Povećava adrenalin nakon Fast-Talk ili sekvence hapšenja.

Sheriff Quint: Revolveraš

  • Lokacija: Tatooine - Prva osoba koju srećete na Tatooineu, pomažete joj da odbrani grad od lovaca na ucjene.
  • Sposobnosti:
    • Adrenaline Rush Mastery: Povećava broj ciljeva i omogućava označavanje eksplozivnih objekata.
    • Powered Recharge: Povećava adrenalin pri savršenom hlađenju tokom punjenja.
    • Speeder Shot: Efikasnije korišćenje Adrenaline Rush na speederu.
    • Resilient: Povećava maksimalno zdravlje.
    • The More i The Better: Omogućava označavanje dodatnih i težih neprijatelja za trenutnu eliminaciju.

Teeka: Majstor za popravke

  • Lokacija: Tatooine - Pronalazite ga pored peskovitog guseničara sa nekoliko Jawasa. Misija vas vodi na neobično mjesto.
  • Sposobnosti:
    • Laser Turret: Popravlja slot za turetu na Trailblazeru.
    • Improved Grenade: Povećava radijus i štetu granata.
    • Enhanced Bacta Injector: Povećava zdravlje koje obnavljaju Bacta Vials.
    • Magnetic Dice: Povećava šanse u igri Sabacc.
    • Cheeky Explosion: Nix aktivira granate kod neprijatelja.
    • M'Gasha: Smanjuje cijene kod trgovaca i povećava dobitak kredita za 10%.

 

Kako da završite misiju Jet Kordo's Legacy u igri Star Wars Outlaws?

Misija Jet Kordo's Legacy u Star Wars Outlaws je deo dužeg niza zadataka nazvanog Outlaw Legends. Evo kako da započnete ovu misiju:

  1. Napredujte kroz kampanju dok ne završite glavnu misiju "The Wreck."
  2. Nakon povratka na brod Trailblazer, konfigurišite ND-5 blaster.
  3. Zatim se približite pultu u susednoj sobi i interagujte sa uređajem. Pokrenuće se scena u kojoj ND-5 komentariše da je predmet Holotracker koji je nekada pripadao Jet Kordu, bivšem vlasniku Trailblazera.

Kako koristiti Holotracker:

  • Da biste koristili Holotracker, izaberite ga iz točkića sa alatkama. To će prikazati hologram znamenitosti – brdo sa blago trouglastim vrhom i toranj sa crvenim markerom iznad.

Gdje pronaći znamenitost u Holotracker:

  • Prva znamenitost za misiju Jet Kordo's Legacy nalazi se istočno od naselja Jaunta's Hope, pored Typhon's Rock.
  • Dođite do označene lokacije i potražite obrise na zidovima koje možete da se penjete. Na litici ćete vidjeti kamen sa urezanim simbolom sa kojim možete interagovati.

Nagrade iz Jet Kordo's Vault-a:

  • U podzemnom području pronađite malu čitač kartica na steni. Istražujte sa njim da biste postavili holodisk, što će otkriti skrivene merdevine.
  • Penjite se uz merdevine i pronađite sljedeće nagrade:
    • Scoundrel Belt: Povećava kapacitet za nošenje Bacta Vials i granata, ubrzava punjenje Stun Shot-a, a ako sakupite ceo set, povećava se super hlađenje i prvi hitac nakon hlađenja nanosi dvostruku štetu.
    • Jet Kordo's Legacy Part 2: Kolekcionarski predmet.
    • Dataslate: Emergency Miyuki Caches: Otkriće vam da Holotracker može otkriti Miyuki Trade League skladišta.

Dalji koraci:

  • Prije nego što napustite područje, provjerite mapu i potražite Smuggler's Cache ikonu. Ove kontejnere možete pronaći penjanjem uz stijene na izlazu. Holotracker će se oglašavati kada su Smuggler's Caches u blizini.
  • Za ostatak ove misije, obiđite druge planete u sistemu da biste prikupili više holodiskova i otkrili nove znamenitosti i interesantne tačke.

To bi bilo sve za vodič kroz misiju Jet Kordo's Legacy u igri Star Wars Outlaws.

Nadam se da je ovo dovoljno za početak a vi pišite ako imate nekih dodatnih pitanja!


Igru smo nabavili u GameS online shop-u po sjajnoj cijeni.

Slični članci

16.
Sep.
2024.
Focus on
Povratak u školske klupe je mnogima glavobolja. Pored knjiga i svega ostalog, potrebno je izabrati idealan ranac na školarce i sve ostale koji ...
16.
Sep.
2024.
Focus on
Prvo ste kupili figuru sa omiljenim junakom iz filma. Uslijedilo je par likova iz video igara, poneki iz stripa i vaša polica je sada puna. Da li ste pos...
09.
Sep.
2024.
Focus on
Zbog čega je ova prelijepa igra zasnovana, je na velikom kineskom romanu Putovanje na zapad, vrijedna vašeg vremena?