Vijesti/Najnovije
30.09.2024.

Novi automobili stižu u Gran Turismo 7

Sjajne vesti za ljubitelje Gran Turismo 7! Uskoro stiže ažuriranje koje će dodati nove automobile u igru. Prvi put od jula 2024, više sadržaja stiže za Sony-jevu "Flagship" trkačku cimulaciju. Da li se raduješ isprobavanju ovih novina?

 

Glasina ili najava za novi GT7 update?

Ovog vikenda održavala se treća runda sezone Gran Turismo World Series, esport rakmičenja u Tokiju, Japan. Uz dve trke, Manufacturers Cup i Nations Cup, producent serije Kazunori Yamauchi zadirkivao je fanove sa novim ažuriranjem za igru Gran Turismo 7.

Kazunori Yamauchi: Stići će "sljedeće sedmice". Ako je prethodno vrijeme barometar, očekujemo da će biti objavljen za PlayStation 4 i PlayStation 5 u četvrtak 3. oktobra.

Ali, koji su novi automobili? Pa, jedno nije auto, za početak...

Koja su nova vozila u GT7?

Svi predviđeni automobili u ovom članku su samo to – predviđanja. Na posljednjoj strani teaser video snimka je visoko, pravugaono vozilo s vertikalnim linijama preko krova.

Evo predviđanja za nova vozila za Gran Turismo 7:

1. Kombi

Na osnovu siluete, pretpostavlja se da je u pitanju kombi. Moguće opcije su Nissan Caravan ili Toyota Hiace, oba popularna u Japanu. Pretpostavljamo da je ovo kombi, i to u tradicionalnom japanskom formatu kabine s pogonom na prednjim točkovima – na temelju ugla vjetrobranskog stakla.

Nissan karavan Gran Turismo 7 – primjećujemo kako je njegova krovna linija nevjerovatno slična "Teaser" silueti.

 

Toyota Ambulance Himedic, vozilo hitne pomoći već je dostupno u Gran Turismo 7 igri, tako da bi ovo mogla biti 'poslovna' verzija, Hiace Van. Na tržištima izvan Japana, kao što je Australija, ovo je potpuno redizajnirano sa savremenijim izgledom, ali u matičnoj zemlji, 20 godina star dizajn se nastavlja.

 

2. Mitsubishi Lancer Evolution ‘CT9A’

Čini se da je s lijeve strane fotografije Mitsubishi Lancer Evolution, zahvaljujući prepoznatljivom obliku ispupčenja poklopca motora. Ovaj model je prepoznatljiv po karakterističnom obliku haube. Moguće je da će biti dodata verzija Evolution VII ili VIII, koje trenutno nedostaju u igri.

Ali koji konkretni tip? To je teže reći. Međutim, značajan izostanak na spisku vozila trenutno je raniji model, utemeljen na platformi 'CT9A' - Evolution VII ili Evolution VIII. Evolution IX je prisutan i tačan, iako bi karavanska verzija kad-tad dobro došla.



Još jednom, 2-litarski četvorocilindrični motor s turbopunjačem spojen s pogonom na sva četiri točka, kompaktna limuzina bila je žestoki suparnik Subaru Imprezi 2000-ih.

 

3. Nissan GT-R R35

Iako već postoji devet varijanti ovog modela u GT7, očekuje se još jedna verzija. Ovaj model je poznat po svojoj izuzetnoj performansi i robusnom VR38DETT motoru. Uključujući trkačke automobile, u Gran Turismu 7 postoji devet varijanti Nissana GT-R R35 generacije, ali sada je vrijeme za još jednu.

Kada je prvi put lansiran 2007, prezentacija kao da je bila s druge planete. Launch kontrola, mjenjač s dvostrukim kvačilom i aktivno vješanje u kombinaciji kako bi stvorili raketni brod. Industrija tjuninga takođe je imala pune ruke posla zahvaljujući robusnom motoru VR38DETT.

 


17 godina kasnije, i model se još uvijek proizvodi – iako je kraj blizu. Propisi o emisijama u Evropi i zakoni o sigurnosti u Australaziji obustavili su prodaju u tim regijama. Ova će godina biti poslednja godina u prodaji i u Severnoj Americi.

Ipak, Nissanovi inženjeri izlaze u velikom stilu! Predstavljen prošle godine kao model za 2024 godinu (i još uvijek naveden za 2025, barem u Japanu), R35 je dobio svoj treći "Facelift". Novi prednji i zadnji branici su glavne promjene, a pretpostavljamo da je to ono što vidimo desno u tizeru. Kao i do sada, ova vozila nisu zvanično potvrđena – ovo je samo najbolja pretpostavka.

Vidimo se sljedeće sedmice na konačnom popisu ažuriranja.

 

Koje su ostale novine u update-u za Gran Turismo 7?

Da li se radujete ovim novim dodacima u igri? Koje novine bi najviše voljeli da vidite u Gran Turismo 7?

Ljubitelji PS VR2 automobilizma, uskočite u Playseat, zgrabite vaše PS5 volane i nagazite gas! Najnoviji udpate za Gran Turismo 7 donosi ne samo sjajne nove automobile, već i uzbudljive nove lokacije u Scapes modu. Zamislite da svoj omiljeni automobil parkirate u idiličnom japanskom okruženju Shikoku ili ga transformišete u igračku u čarobnom Tomica Town-u. Ovo su samo neki od noviteta koji će dodatno obogatiti vaše iskustvo u igri.

Shikoku, poznat po svojoj prirodnoj ljepoti i tradicionalnoj japanskoj kulturi, pruža savršenu pozadinu za GT7 automobilske fotografije a sa podrškom za PS VR2, Grand Turismo 7 nudi sasvim novu dimenziju. S druge strane, Tomica Town je pravo otkrovenje za kolekcionare i ljubitelje automobilskih igračaka, pretvarajući virtuelne ljubimce u minijaturne verzije koje izgledaju kao da su izašle pravo iz kutije igračaka.


Gran Turismo 7 nastavlja da impresionira svojom posvećenošću detaljima i realističnosti, a ove nove lokacije su dokaz da se igra konstantno razvija i pruža svež sadržaj svojim igračima. Da li ste spremni da istražite ove nove tematske lokacije i dodate još nekoliko sjajnih automobila u svoju kolekciju?

Uživajte u vožnji i fotografisanju.

 

Slični članci

09.
Oct.
2024.
Vijesti/Najnovije
Oktobar 2024. donosi neka od najvećih izdanja za PS5, XBOX Series X|S, Nintendo Switch i PC. Od Call of Duty: Black Ops 6, Silent Hill 2, Metaphor:...
03.
Oct.
2024.
Vijesti/Najnovije
Više mačeva i sjenki u dalekom sjevernom Japanu čeka u Sucker Punch-ovoj novoj igri, koja bi trebalo da izađe do kraja 2025 godine
01.
Oct.
2024.
Vijesti/Najnovije
Assassin's Creed Shadows odložen za februar 2025, a Ubisoft usmjerava pažnju na konkurenciju i finansijske rezultate