Vijesti/Najnovije
26.11.2020.

Watch Dogs: Legion - Online Mode kasni

Tim neće stati dok ne isporuče planirani kvalitet

 Watch Dogs: Legion je odlična i interesantna igra koja je neočekivano imala neke probleme od samog starta. Zbog toga su se odmah oglasili iz Ubisoft-a i rekli da ubrzano rade na ispravljanju uočenih grešaka.

Ubisoft je sada objavio da  Watch Dogs: Legion  Online mode neće izaći kada je planirano i da se pomera za početak 2021 kako bi se tim fokusirao na ispravljanje tehničkih problema koje igrači primećuju od lansiranja.

Ubisoft je vest podelio u patch update vestima za Watch Dogs: Legion, uz obećanje da "je dev team posvećen ispravljanju problema i da neće stati dok svako ne bude mogao da igra igru na način na koji su to od starta planirali."

U toku ove nedelje, Ubisoft će objaviti nadogradnju 2.20 za PC, PlayStation, Xbox i Stadia. PC korisnici će dobiti dugme Sačuvaj igru za manuelno snimanje. Očekuju se i dalja poboljšanja stabilnosti za Xbox One, Xbox Series X | S i PlayStation 4. 

Što se tiče kašnjenja Watch Dogs: Legion Online moda, ova odluka je donesena kako bi se osiguralo da glavni prioritet tima bude rešavanje problema za pojedinačne igrače, uz istovremeno davanje više vremena za testiranje i iskustvo na mreži koje će vam osigurati nesmetano pokretanje režima. Ubisoft takođesprema još unapređenja za Watch Dogs: Legion u budućnosti, uključujući i poboljšanje stabilnosti i dalju grafičku optimizaciju za računar kako bi postigli cilj doslednih 60 fps za naprednije grafičke procesore. 

Mi smo sigurni da će uspeti da urade planirano.

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41006
London je na koljenima, svevideći nadzorni sistem vrši presiju na narod, privatn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
19,99 EUR
Ušteda 13%
22,99 EUR
Veličina
Nova
22,99 EUR
19 ,99 EUR

Slični članci

06.
Sep.
2024.
Vijesti/Najnovije
20 godina nakon premijere Shrek 2 i dalje ga obožavamo!
06.
Sep.
2024.
Vijesti/Najnovije
Anime su novi trend koji osvaja i mlađe generacije. Serije se pretapaju u igre ali je mali broj onih koje će vas oduševiti u potpunosti. Zbog toga vam...
30.
Aug.
2024.
Vijesti/Najnovije
Ko nije čuo za SIMS?