Nalepnice Paladone - Stitch & Angel Wall Stickers
Nalepnice Paladone - Stitch & Angel Wall Stickers
Nalepnice Paladone - Stitch & Angel Wall Stickers
Nalepnice Paladone - Stitch & Angel Wall Stickers

Nalepnice Paladone - Stitch & Angel Wall Stickers

Šifra artikla: MOS1004
Barkod: 5056577737677

Nalepnice Paladone - Stitch & Angel Wall Stickers donose šarm i veselje Disney univerzuma u vaš prostor. Ove šarene i detaljne nalepnice sa likovima Stitcha i Angel dodaju jedinstven i zabavan izgled zidovima vašeg doma, idealne su za dekoraciju dječijih soba, igraonica ili bilo kog prostora u kojem želite unijeti malo Disney magije.

  • Nova
    15 ,99 EUR
15,99 EUR
15,99 EUR
15,99 EUR
Ušteda: 0,01 EUR
Obavjesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja
Rok isporuke:
Dostupno odmah
Dostupno odmah

Nalepnice Paladone - Stitch & Angel Wall Stickers pružaju savršen način da unesete dašak Disney čarolije u vaš dom. Ove šarene i živopisne nalepnice prikazuju omiljene likove iz filma "Lilo & Stitch", Stitcha i Angel, dodajući veselje i karakter svakom prostoru.

Izrađene od kvalitetnih materijala, ove nalepnice su dizajnirane da budu dugotrajne i lako se primenjuju na različite zidne površine. S njima možete lako transformisati zidove u vašoj dječjoj sobi, igraonici ili bilo kojem drugom prostoru, stvarajući zabavnu i inspirativnu atmosferu. Nalepnice se jednostavno postavljaju i uklanjaju bez oštećenja zidova, što ih čini idealnim rješenjem za privremene promjene ili sezonske dekoracije.

Detaljan dizajn prikazuje Stitcha i Angel u raznim simpatičnim pozama i sa živopisnim bojama, donoseći radost i uzbuđenje svakodnevnom životu. Ove nalepnice su savršen poklon za sve ljubitelje Disney-a i fanove "Lilo & Stitch" filma, bilo da se radi o dječjem rođendanu, praznicima ili jednostavno kao iznenađenje koje će obradovati.

Nalepnice Paladone - Stitch & Angel Wall Stickers omogućavaju vam da izrađujete svoj prostor sa stilom i kreativnošću, donoseći omiljene Disney likove direktno na vaše zidove. Uživajte u stvaranju čarobne atmosfere koja će svaki put kad kročite u prostoriju donijeti osmeh na vaše lice.

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija Nalepnice
Proizvođač Paladone Products
Tema Stitch

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Nalepnice MOS1003
Nalepnice Paladone - Stitch Puffy Gadget Decals su savršene za sve fanove Disney...
Cijena 7,99 EUR
Veličina
Nova
7 ,99 EUR